Sim only is een voordelige optie voor kinderen

Goed en voordelig een telefoon hebben is zeker belangrijk als je wat geld wilt besparen of als je bijvoorbeeld een telefoon voor je zoon of dochter wilt hebben. Kinderen hebben vaak echt niet de nieuwste iPhone nodig om bereikbaar te zijn. Daarom is een Tele2 abonnement misschien wel een goede optie. In dit artikel meer.

Kinderen hebben geen nieuwe telefoon nodig

Wat je vaak ziet is dat wanneer ouders een nieuwe telefoon hebben aangeschaft (of bij hun provider bij een nieuwe abonnement hebben gehad) ze hun oude telefoon vervolgens doorschuiven naar de kinderen. Dit is zeker een goede strategie, want kinderen zouden misschien wel een nieuwere telefoon willen hebben, maar hebben dat zeker niet nodig. Als de oude telefoon kapot gaat omdat deze bijvoorbeeld is gevallen, kun je beter een wat oudere telefoon hebben. Dat scheelt in de kosten.

Sim only abonnement afsluiten

Alhoewel kinderen met een telefoon zonder abonnement zeker bepaalde dingen kunnen doen zoals spelletjes spelen of Youtube video’s kijken via de WIFI, willen veel ouders toch ook dat hun kinderen bereikbaar zijn. Een prepaid kaart is dan een optie. Het nadeel is dan wel dat wanneer het beltegoed op is, het ook echt op is.

Een goedkoop Tele2 mobiel sim only abonnement is een andere mogelijkheid. Voor een paar euro per maand kan je kind dan bereikbaar zijn. Er zijn ook providers die de mogelijkheid bieden om een plafond in te stellen. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de maand niet opeens onverwacht voor hoge telefoonkosten komt te staan.